Nikšićka firma Snaga Prirode doo Nikšić vlasnik predstavništva za Сrnu Goru čuvene kompanije Siberian Wellness. Ova kompanija okrenuta je ljubiteljima zdravog života, sporta, ljudima koji teže ličnom razvoju i neprestanom rastu i poznata je po svojim proizvodima u kojima nema nema sulfata, ftalata, parabena i ostalih potencijalno opasnih materija. Takođe, velika se briga vodi i o prirodi pa firma ima izuzetno ekološku i savremenu opremu kojima se racionalno koriste prirodni resursi i minimalizuje zagađenje životne sredine.

Više o njihovim proizvodima na linku: https://rs.siberianhealth.com/rs/

Da biste bili informisani o novim proizvodima, akсijama i drugim aktivnostima možete ih zapratiti i na društvenim mrežama: https://vk.com/siberianwellness, https://ok.ru/siberianwellness, https://t.me/siberianwellnessnews.

Proljeće je, pa vašoj pažnji iz široko ponude firme Snaga Prirode upravo preporučujemo:

TURBO ČAJ– za čišćenje i drenažu, mršavljenje i regulaciju metabolizma.

LIMPHOSAN– Čisti tanko i debelo crijevo, limfni sistem, izbaca teške metale.
Bogat je prirodnim sastojcima koji pozitivno utiču na regeneraciju sistema organa.

PRIRODNI INULINSKI KONCENTRAT(PIK) – kompleks biološki aktivnih komponenti bogat inulinom. Reguliše nivo inulina u organizmu. Odličan je za: Zdravlje kostiju, probavu, imunitet, prevenciju I regulaciju dijabetesa, regulaciju crijevne mikroflore, regulaciju tjelesne težine.
Proljećni detoks je potreban svima. Ako se pitate zašto baš ovaj paket:

▪Smanjuje kilograme
▪Otklanja alergene iz organizma
▪Efikasno čisti crijeva i limfni sistem
▪Jača imunitet
▪Podiže nivo energije u organizmu.

Proizvode Siberian Wellness možete kupiti i naručiti preko nikišćke firme Snaga Prirode koja je omogućila da i naši potrošači mogu doći do proizvoda ove kompanij: https://www.facebook.com/pages/category/Cosmetics-store/Prirodno-zdravlje-prodavnica-Nik%C5%A1i%C4%87-110794757425769/.

Snaga Prirode zainteresovana je i za preduzetništvo i promovisanje preduzetništva te nudi i mogućnost zaposlenja. Zainteresovani se mogu javiti u DM putem telefona +38268200864.

Još jednom da podsjetimo sve je 100% prirodno i organsko. Firma Snaga Prirode brine o zdravlju i ljepoti cijeve porodice. Pišete im u inbox i obradujte sebe i svoje bližnje još danas.

Budite zdravi, lijepi i uspijesni!

Skip to toolbar