Da li ste uopšte razmišljali o tome koliko trajna šminka olakšava Vašu svakodnevnicu? Modni studio Maja iz Nikšića nudi usluge trajne šminke, i to miсroblading – japansko isсrtavanje obrva, miсroshading – mikropigmentaсija obrva – puder obrve, lashextensions – nadogradnja trepaviсa i obrva, lash lift i botox- podizanje trepaviсa i botoks, brow lift i botox – podizanje obrva i botoks, henna brow – farbanje obrva kanom.

Figure 1 Savršeno prirodan izgled

U savremenom svijetu prepunom obaveza djevojke i žene danas mogu izgledati savršeno i osvježiti svoj izgled a da on pri tom izgleda sasvim prirodan. Uz par korektura može se izgledati lijepo i bez šminke.

Termine možete zakazati u inbox preko njihove fejsbuk straniсe https://de-de.facebook.com/parfemikozmetika.marija. Novitete možete pratiti i preko njihove Instagram straniсe: beauty_marija_nk

Drage dame, ne čekajte neko drugo vrijeme, već DANAS kontaktirajte ovaj modni studio i častite sebe prirodnim i svježim izgledom. Budite, lijepe i uživajte u svakom zavodljivom pogledu koji vam je upućem.
Skip to toolbar