“Više vrednih ideja se može naći u najmanjoj knjižari nego u čitavoj istoriji televizije”, riječi su profesora društvene i kulturne analite Univerziteta iz Njujorka, Endru Rosa.

Upravo jedno tako mjesto, knjižara “Strana knjiga” možete naći u poslovnom centru Atrium u Nikšiću. Ta neobična bookstore, koja nudi široki izbor literature na engleskom jeziku (Oxford/Macmillan), a kako bi duh “Old and good England” bio još prisutniji, nude i najfiniji engleski porculan. Šekspir i čajnik od engleskog porculana uplavo zvuče kao savršeni poklon za vama dragu osobu.

Moramo biti saglasni, da kakva god da su vaša interesovanja i vaše zanimanje, knjižare će vam uvek biti dobar izvor informacija, kao i mjesto lijepog poklona za bilo koju priliku.

Bez obzira što se na internetu danas mogu uveliko čitati knjige u elektronskom formatu, knjižare, posebno one koje u sebi čuvaju duh prošlih vremena, su uvijek rado posjećene. Baš takva je i knjižara “Strana knjiga”.

Svaka knjiga iz njihove ponude, kreira poseban svijet mašte, a takav utisak ostavlja i radnja u kojoj se ona prodaje.

“Knjige su najveće blago i izvor inspiracije, zato vas motivišemo da čitate”, poručuju iz “Strane knjige”.

Veliki izbor šoljica, tanjira i čajnika od najkvalitetnijeg engleskog porcelana ostaviće vas bez daha i željećete da ih imate sve, da bi mogli na miru u 17.00 svakoga dana sebi da ugodite uz šolju egleskog čaja i uz odličnu knjigu na engleskom jeziku.

Ako ste zaljubljenici u englesku kulturu ili tražite savršen poklon obavezno posjetite knjižaru ili im jednostavno pišite u inboksu na Instagram stranici knjizara_strana_kniga

Takođe da napomenemo; Dostava na teritoriji Crne Gore, za porudžbine preko 25e dostava je BESPLATNA!

Skip to toolbar