Kurirska služba Click koja posluje u okviru Click consult DOO iz Nikšića, nudi najbolju brzu dostavu pošiljki, bez obzira na udaljenost, svojim korisnicima. Pošiljke se preuzimaju i dostavljaju svakog radnog dana, od vrata do vrata, osim nedelje.  Ovaj start up takođe obavlja i niz dodatnih usluga po vrlo povoljnim cenama.

Ukoliko Vas interesuje koliko košta slanje pošiljke preko kurira kontaktirajte ih na broj telefona: 069 298 449 ili im pišite na Instagram stranici kurirska_sluzba_niksic_click.

Direktor Click consult DOO je magistar ekonomije Ilija Bulajić, koji vrlo predano radi na osnažnjivanju svog start up-a. Osim Ilije, Dijana Lopičić kao profesionalni asistent brzo će vam dostaviti vašu pošiljku do željene adrese, a osim toga obavlja i administrativne poslove.

Ilija i Dijana u akciji kurirske dostave

Firma Click consult svojim klijentima štedi novac i vrijeme, brine o njihovim pošiljkama.

Osim kurirske službe, firma nudi:

Vođenje knjiga za firme

Usluge digitalnog marketinga ( u saradnji sa partnerskom firmom)

Usluge finansijskog konsaltinga

Ilija vrlo svjestan trenutne situacije u državi i svijetu ističe da svemu treba vremena da se razvije, pa tako i njegova firma polako se razvija i raste.

Budućim klijentima obećava sigurnost, tačnost, preciznost i ljubaznost.

Za Nikšić, pošiljke se preuzimaju svakog dana do 10h i šalju za sve gradove Crne Gore. Kancelarija radi od 8.00 do 16.00. časova.

Click consult nalazi se u ulici Gojka Garčevića (zgrada preko puta Željezničke stanice)

Ilija i Dijana poručuju: Dozvolite nam da se pobrinemo za vaše pošiljke!

Skip to toolbar