U samom srcu jezera Krupac daleko od gužve i galame nalazi se mali raj na zemlji (tako ga karakterišu svi oni koji su ga posjetili). Tu pored jezera u mjestu Crnodoli, Nikšić, nalaze se Apartmani i konoba kod Draškovića.

Netaknuta priroda, miris riblje čorbe, povjetarac sa jezera samo su neki od mnogobrojnih razloga zašto već godina u nazad turisti iz cijele Evrope žele da dođu tu i odmore. Bilo da iznajmljuju apartmane uz domaću hranu i piće, bilo da traže mjesto za kampovanje.

Ljubazni domaćini porodica Drašković svojim gostima stoji na raspolaganju 24 časa. Konoba kod Draškovića na daleko je poznata po najboljoj ribljoj čorbi i dimljenom šaranu, zbog čega i sami Nikšićani često tamo dolaze bježeći od gradske vreve.

Trenutno u ponudi nalaze se dva luksuzna apartmana sa čak 10 ležaja: manji koji nema sopstvenu kuhinju, ali i veći sa bogato opremnjenom kuhinjom.

Veliki prostor za kampere pogodan je za sve one koji više žele da provedu noć kampujući ili u svojim kamp kućicama, dok na prilazu terasi konobe uvijek možete se spustiti do jezera i uzeti jedan od slobodnih skutera kako bi uživali u čarima „nikšićkog mora“.

Kvalitet na prvom mjestu, tek upecana riba, domaći krompir od koga prave najukusniji pomfrit, razne salate i ukusni dezert razlog su da tu večerate sa svojim najbližim.

Ako volite da pecate ovo mjesto je pravi raj, dok večerate možete da vidite pecaroše kako mirno čekaju da se neka od jezerskih riba zakači baš na njihovu udicu.

Ovo mjesto je idealno za proslave rođendana, diplomskih, vjeridbi, a zašto ne i neko intimno vjenčanje na jezeru.

https://goo.gl/maps/w2DT59zeHxPuwCUA6

Uz visoku osjeću na Bookingu 9,3 i dobrim recenzijama apartmani i konoba kod Draškovića treba da bude vaš odabir za ljeto 2021. godinu.

Kontaktirajte ih još danas i rezervišite svoje parče raja na zemlji na broj +38268 086 099 +38268 651 149 (english) +38268 089292 kao i na Instagram apartmani_kod_draskovica i Facebook stranici Apartmani kod Draskovica

Skip to toolbar