Proljeće je. Većina nas radi detaljno čišćenje kuće, uključujući namještaj kako unutar kuće, tako i na terasi. Ipak ako sami to uradimo nikada nijesmo zadovoljni. Da bi riješili taj problem i da bi nam namještaj sijao i bio opet nov postoji rešenje.

FRESH HOUSE vrši usluge dubinskog pranja namještaja profesionalnim KÄRCHER aparatom i EKO hemijom.

Ova usluga je SVE što vam je potrebno da vaša kuća bude čista.

Imate stari dvosjed za koji vas vežu uspomene, ali kako vrijeme prolazi fleke od soka, kečapa sa pizze, sladoleda od čokolade ostavile su traga. Koliko god da pokušavate sami da očistite ili da prekrijete ne ide, opet se fleke vide. Da ne bi trošili novac koji je bolje da upotrebite za ljetovanje sa djecom, pozovite FRESH HOUSE na broj +38268603561 i ljubazno osoblje FRESH HOUSE doće odmah na vašu adresu.

Ako sređujete terasu, imate stari baštenski namještaj i tada pozovite FRESH HOUSE i za tren oka vaša terasa će da odiše svježinom i mirisom.

Dubinsko pranje namještaja sa EKO hemijom pogodno je posebno u doba korone koje je našalost naša svakodnevnica. Tako, usluge FRESH HOUSE pogodno je da koriste i kafići, kladionice i ostale uslužne djelatnosti gdje boravi dosta ljudi.

Sve ovo u korist vašeg zdravlja.

Dva pitanja presudna da znate da je vrijeme da pozovete FRESH HOUSE jeste:
*Šta želimo?

ČISTU KUĆU!

*Kada želimo?

SADA!

Ekipa iz FRESH HOUSE po vrlo povoljnim cijenama, uz maksimalnu odgovornost dolaze na vašu adresu bilo da se nalazite u Nikšiću, Podgorici ili primorju.

Njihov rad pogledajte na Instagram profilu FRESH HOUSE

Skip to toolbar