„Hiljade svijeća se mogu zapaliti od jedne, a život te svijeće se neće umanjiti. Sreća nikada nije umanjena kada je podeljena sa drugima“.

To je Buda rekao o svijećama i sreći, a da vašu sreću ili sreću vaše drage osobe uvećate možete to učiniti na više načina. Jedan od njih su upravo ukrasne svijeće bračnog para Čolaković iz Nikšića.

Od decembra 2020. godine Svijeće by N&N ukrašavaju mnoge domove u Nikšiću i šire. Da li je u pitanju godišnjica, rođendan ili neki drugi praznik svijeće sa omiljenim motivima i citatima uvijek su dobra ideja.

„U početku smo radili neke manje zahtjevne stvari, tekst i sitnije motive, tako da je izazov bio uraditi svijeću sa fotografijom. Do sada smo za naš rad dobijali samo pozitivne kritike, kupci  su bili zadovoljni kao i oni kojima su svijeće poklanjane“, ističe bračni par koji je ponosan na svoj dosadašnji rad.

Na pitanje da li je romantika izašla iz mode i da li su svijeće i dalje poželjan poklon oni odgovaraju da su im najbolje prodavane svijeće upravo sa ljubavnom tematikom.

„Tako da romantika ni u kom slučaju nije izašla iz mode, a ako smo mi ikako doprinijeli tome onda nam je veoma drago“, naglašavaju Čolakovići uz osmjeh.

Osim svijeća sa ljubavnom tematikom često tražene su i kao rođendanski poklon prijateljici, baki, kumi…

„Pravili smo i svijeće na temu Božića, tako da su i one bile tražene. Uglavnom nam se kupci obraćaju sa svojim idejama, dok nekada baš i nemaju jasnu sliku o tome kakvu svijeću žele pa je zajedno osmislimo. Imali smo ideju i o presonalizovanim svijećama za stolove na  vjenčanjima, ali još nijesmo imali priliku da ih pravimo zbog situacije sa koronom“ priča ovaj bračni par i dodaje:

„Takođe smo imali i ideju za svijeće za stolove u lokalima sa nekim motivacionim porukama i logom lokala, nažalost prilike u zemlji su takve da za njima nije bilo potrebe“.

Ukrasne svijeće dolaze uz lijepo ukrasno pakovanje koje takođe izrađuju sami.

Kako to izgleda i koga bi željeli vi da iznenadite sa ukrasnim svijećama pogledajte na njihovom Instagram nalogu svijece_by_nn kao i na Facebook stranici Svijeće by N&N

Skip to toolbar