Novi sportski portal u medijskom svijetu Crne Gore zove se Indirekt.

Redakciju portala čine dugogodišnji sportski novinari koji su svoj zanat, nakon završenog fakulteta Sportsko novinarstvo, pekli u više redakcija u Crnoj Gori. Ovoj ekipi novinara ne nedostaje i bogatog sportskog iskustva, kao ni ljubavi prema sportu.

Portal Indirekt svojim pratiocima nudi najinteresantnije informacije, priče, kolumne, intervjue, osvrte i analize iz svijeta sporta.

Ekipa Indirekta prati sportsku scenu u Crnoj Gori, regionu, a i šire iz drugačijeg ugla, kroz zanimljive i prijemčive sadržaje.

Ono što je njima primarni cilj jeste svakako promocija crnogorskih talenata, domaćeg sporta, ali i veliku pažnju posvećuju sportu iz zemalja bivše Jugoslavije.

U razgovoru sa urednikom portala saznali smo da vole da publiku upoznaju sa sportom kakav se nekada igrao na postorima bivše Jugoslavije, tj. da upoznaju publiku sa nekadašnjom jugoslovenskom ligom.

Tako za sve ljubitelje dobrog fudbala, košarke, odbojke, rukometa, tenisa. Kao i za sve zaljubljene u šah pravo mjesto da sve saznate prvi jeste portal Indirekt.

Ekipa novinara koja je prva na terenu i koja će za vas izabrati najljepše slike sa utakmica, kao i najemotivnije izjave proslavljenih sportista iz Crne Gore.

Skip to toolbar