U svijetu putovanja, sve počinje sa mapom – planom kuda idete i rutom kojom ćete stići do tamo.

Većina nas kada kreću na putovanje misle da mogu sami da se snađu u velikom gradu, te da im ne treba „posrednik“ da vide ono o čemu su samo čitali ili gledali na internetu. Ali kada se nađete sami na aerodromu ili ne razumijete jezik države u kojoj se nalazite, onda se sjetite da ste možda trebali poslušati savjet drugarice Snežane koja vam je rekla da je sa agencijom super provela vikend u Beču.

Ok, znam da ćete pomosliti da je ovo još jedna u nizu priču o turističkim agencijama i kako putovanje sa njima pravi razliku.

Ali hajde da krenemo redom i da zaboravimo da je na trenutak pandemija korona virusa, jer neće ni ovo za uvijek, a vi ćete svakako opet početi da putujete.

Razmislimo na trenutak šta vam sve treba da dođete i obiđete glavni grad Turske Istanbul, kako kupiti avio kartu (uhvatiti neku promo cijenu), kako bukirati hotel, naći lokalnog vodiča (ne znate riječ turskog osim Mashallah ) i naravno nijeste nikada prije tamo ni bili. Da bi izbjegli sve neprijatnosti koje vam se mogu desiti u ugroziti lijep odmor, najbezbolnije je da pozovete turističku agenciju, iznesete svoje potrebe i sačekate da vam oni daju najbolje moguće rešenje. Kako ovo važi za ovaj nasumično odabrani grad , tako važi i za sva putovanja u regionu i Evropi.

E, sada vratimo se u sadašnjost i sa mogućnostima koje nam se nude kada su putovanja u pitanju, jer korona je…

Planirajući najbolji poklon za dragu osobu, a i sebe, ono što je uvijek najbolje rešenje jeste PUTOVANJE. Da bi doživjeli novu dimenziju putovanja, da bi osjetili ukus sarajevskih ćevapa, probali najbolju pitu na Baš čaršiji, uživali na Vrelo Bosne ili Trebeviće, najbolja i najpovoljnija agencija koja vam nudi sve to jeste agencija Prestige Travel.

Osim Sarajeva u ponudi imaju i najljepši grad – jezero u ovom dijelu Balkana, OHRID. A u Ohridu Biljanini izvori, Zaliv kostiju, krstarenje Ohridom uz ukus Tikveškog vina.

Sve ovo uz povoljne cijene, popuste za djecu, u udobnim autobusima visoke turističke klase, uz najbolje vodiče u državi koji imaju odgovor baš na svako vaše pitanje (bilo da je istorija ili gdje je najbliži toalet).

Prestige travel je PRVA agencija iz Nikšića koja organizuje putovanja bilo jednodnevna, vikend ili više dana za sve destinacije u regionu, Balkanu i centralnu Evropu. Jedini imaju polaske iz Nikšića za sve pomenute destinacije, što Nikšić kao najveću opštinu u Crnoj Gori vraća na glavnu trasu puta kao u stara dobra vremena. Takođe, imaju polaske iz Podgorice, Danilovgrada opet za sve destinacije koje se nalaze u njihovoj ponudi.

Da vi vidjeli šta vam najbolje odgovara posjetite njihovu Facebook ili Instagram stranicu ili jednostavno na brojeve 382/69 208 022, 067 054 568

Putujući sa Prestiž travelom, doživjećete novu dimenziju putovanja!

Skip to toolbar